Ученички парламент 2015/2016

Датум: 15. Septembar 2015 13:14 Категорија: Новости

      На седници Ученичког парламента одржаној 10.09.2015. изабрано је ново руководство за ову школску годину. Председник је Душан Виденовић 8/3, заменик Ана Живковић 8/3 а записничар Валентина Андрић 8/1. Остали чланови су : Јелена Девић и Милица Гајић из 7/1, Уна Лучић, Софија Јевтић и Матија Мијин из  7/2, Милица Стошић 8/1, Василије Маринковић и Александар Пешић из 8/2. Наставнице задужене за усмеравање и помоћ око рада Ученичког парламента су Невенка Миливојевић ( наставница географије) и Биљана Буторовић ( наставница хемије). У октобру ће Ученички парламент бити проширен за више ученика који би желели да учествују у неким акцијама.
       У оквиру Ученичког парламента конституисани су разни тимови : Тим за уређивање школских зидних новина, тим за спорт, тим за борбу против насиља, тим за екологију, тим за хуманитарну делатност, тим за естетски изглед школе и тим за културну делатност.
       Позивамо све ученике који имају неки  креативан предлог да га доставе члановима Ученичког парламента где ће бити узет у разматрање.
       У прилогу достављам фотографију чланова Ученичког парламента за 2015/2016. годину.