На Сајму књига

Датум: 02. Novembar 2018 07:26 Категорија: Новости

У четвртак, 25. октобра, када се на сајму књига традиционално организује Школски дан, наши ученици су посетили 63. Међународни београдски сајам књига.
У оквиру програма „Упознајте свог писца“ ученици су присуствовали представљењу књигe  „Све је у реду“ аутора Јасминке Петровић. На тај начин су ученици видели како изгледа трибина на којој се одвија промоција неке књиге и каква је улога модератора. Након тога посетили смо штанд на коме је по први пут представљен заједнички пројекат издавачких кућа Клетт, Нови Логос и Фреска „Е учионица“, на којем су ученици присуствовали симулацији часова е-учионице за 21. век, при чему су самостално могли да испробају опције које нуди ова платформа и завире у један потпуно нови свет образовања. Ученици су са изузетним интересовањем истраживали мултимедијалне садржаје за пети разред из историје, географије и српске граматике.
Слоган овогодишњег Сајма књига РАДОСТ ЧИТАЊА, пренео је ону најдрагоценију емоцију коју у нама ствара добра књига. Управо је радост оно што најбоље описује најјачи утисак који је на нас оставио овогодишњи сајам. Више слика погледајте у  Галерији.