Пријем код председника општине

Датум: 03. Oktobar 2018 14:38 Категорија: Новости

1. октобар 2018.
Почетак традиционалне манифестације  Дечија недеља на Врачару 2018 почела је свечаношћу  Пријем код председника општине  која се одржала у великој сали оппштине Врачар. У организацији Удружења Пријатељи деце Врачара, у оквиру Дечије недеље, сваке године организује се сусрет ученика основних школа Врачара са председником Градске општине Врачар. Ученици који су имали прилику да упознају председника општине током 2017/2018.  школске године постигли су најбоље резултате на општинским и градским такмичењима.
Проф. др Милан Недељковић, председник Градске општине Врачар,  примио је врачарске основце. Испред Градске општине Врачар свечаности су присуствовали и Радмила Сарић, заменица председника општине,  и Драги Лукић, члан Већа задужен за образовање.
             „Драго ми је што је председник Удружења Пријатељи деце Врачара, Драги Величковић, уприличио овај сусрет  јер сте ви то заслужили бројним наградама које сте освојили својим знањем и умећем. Удружење вам је припремило награде које су велики подстрек за вас, а и за нас у општини. Руководство општине на тај начин може да планира фондове које ће улагати у образовање јер наша деца морају ићи у корак са светом и образовати се савременим училима  у  здравој средини. Честитам још једном свим ученицима и њиховим наставницима и желим вам још пуно успеха, као и да се видимо следеће године“, рекао је Недељковић. Након обраћања, председник је  успешној деци доделио захвалнице,   а  међу њима су и ученици наше школе: Нина Павловић, Лена Лапчевић, Дуња Рогановић, Тања Јовановић, Милица  Марков, Катарина  Крстић, Катарина Цуканић, Јулија  Ђокић, Сара Дренча, Дамјана Мијовић, Петар  Ђапић, Сара Галовић, Теодора Стојановић и Ана Влаховић.
              За ученике је припремљен и музички програм у извођењу ученика МШ Јосип Славенски, а свака школа се представила својом музичком нумером. Нашу школу представљала је Ана Влаховић.