ПРОЦЕДУРА УПИСА У ПРВИ РАЗРЕД

Датум: 20. Maj 2020 23:14 Категорија: Новости

ПРОЦЕДУРА УПИСА У ПРВИ РАЗРЕД ОШ НХ СИНИША НИКОЛАЈЕВИЋ
ЗА ШКОЛСКУ 2020/2021 ГОДИНУ
 
 
Поштовани родитељи/други законски заступници,
 
Захваљујемо Вам се што сте исказали заинтересованост за упис деце у нашу школу.
Имајући у виду тренутну ситуацију са коронавирусом, а како би се избегле гужве по школама, ове године ће се уписивање деце у први разред спроводити само у заказаном термину.
На порталу е-Управа (www.euprava.gov.rs) биће доступна услуга еЗаказивање термина за упис и тестирање детета, у периоду од 28.05.2020. до 10.07.2020. године.
У складу са заказаним терминима, упис ће се обавити у периоду од 01.06.2020. до 20.07. 2020. године. Након уписа, истог дана, психолог школе вршиће испитивање ученика. На овј начин родитељима ће бити омогућено да једним одласком у школу заврше све активности везане за упис и испитивање детета у школи.

 
Важна напомена:

  • Обавезан лекарски преглед је предуслов за упис детета у први разред (немојте електронски заказивати уколико није обављен преглед или уколико нисте сигурни да ће бити обављен пре заказаног термина)
  • Приликом уписа није потребно доносити ниједан документ, јер ће сви подаци бити прибављени по службеној дужности електронским путем
  • Изузетно ако је лекарски преглед обављен пре 16.03.2020. године или ако је обављен код приватног лекара - у тим случајевима потврду о обављеном лекарском прегледу достављате школи)
 
 
Желимо Вашем детету срећан полазак у школу!
 
С поштовањем,
ОШ НХ Синиша Николајевић