хуманитарнa акцијa

Датум: 23. Decembar 2016 13:51 Категорија: Новости

Поштовани родитељи,
Позивамо Вас  да  се придружите хуманитарној акцији   и помогнете да се сакупе новчана средства за породицу Топаловић која је у ноћи између недеље и понедељка остала без свог дома у пожару. Деца породице која је доживела несрећу су ученици наше школе (Тања II разред, Слободанка III разред, Драган VII разред и Даница-свршени ученик наше школе).
У уторак 27.12.2016.године у 12h у Великој сали биће одржана Новогодишња приредба за ученике од  1. до 4. разреда. Улазница ће се плаћати разредном старешини кроз добровољни прилог у понедељак и уторак у школи. Уколико неко буде желео да да већи износ новца од симболичног,то може урадити до уторка у рачуноводству школе. Циљ је да се сакупи што више новца како би се породица вратила у свој дом,а деца обновила школски прибор,уџбенике и несметано наставила започет и устаљен школски живот.
Позивамо Вас да у што већем броју присуствујете акцији и приредби коју ће организовати ОШ ,,НХ Синиша Николајевић“, a  учествoваће  ученици II2 и III3, школски другари деце остале без дома.
 
OШ ,,НХ Синиша Николајевић“