УПИС У ПРВИ РАЗРЕД

Захтев за упис у први разред школске 2021/22 године
(за децу која територијално не припадају школи)
 

 
Поштовани родитељи будућих ђака првака,
 
Школа  може да упише  дете са подручја друге школе, подношењем захтева родитеља/другог законског заступника најкасније до 01.фебруара 2021. године.
Имајући у виду да се ради у специфичним условима због епидемије вируса, а како би се избегле гужве у школи, обавештавамо вас да захтев односно исказивање интересовања за упис у нашу школу (за децу која територијално не припадају нашој школи, односно која имају пребивалиште на другој општини), можете обавити електронским путем попуњавањем захтева и слањем истог на мејл       sekretar.snikolajevic@gmail.com.
У случају потребе за додатним појашњењима контакт телефон је 064/8082505.
Школа је дужна да обавести родитеља/ другог законског заступника о одлуци по његовом захтеву најкасије до 30.априла 2021. године, а након сагледавања просторних и кадровских могућности којима располаже.
Сва остала обавештења која се тичу редовног уписа и заказивања тестирања преко портала е-управе биће благовремено постављена на сајту и огласној табли наше школе.
 
ФОРМУЛАР ЗАХТЕВА ПРЕУЗМИТЕ ОВДЕ


Срдачан поздрав и добро здравље!
ОШ „НХ Синиша Николајевић“
ПРОЦЕДУРА УПИСА У ПРВИ РАЗРЕД ОШ НХ СИНИША НИКОЛАЈЕВИЋ
ЗА ШКОЛСКУ 2020/2021 ГОДИНУ
 
 
Поштовани родитељи/други законски заступници,
 
Захваљујемо Вам се што сте исказали заинтересованост за упис деце у нашу школу.
Имајући у виду тренутну ситуацију са коронавирусом, а како би се избегле гужве по школама, ове године ће се уписивање деце у први разред спроводити само у заказаном термину.
На порталу е-Управа  (www.euprava.gov.rs)   биће доступна услуга еЗаказивање термина за упис и тестирање детета, у периоду од 28.05.2020. до 10.07.2020. године.
У складу са заказаним терминима, упис ће се обавити у периоду од 01.06.2020. до 20.07. 2020. године. Након уписа, истог дана, психолог школе вршиће испитивање ученика. На овј начин родитељима ће бити омогућено да једним одласком у школу заврше све активности везане за упис и испитивање детета у школи.
 
Важна напомена:
 
  • Обавезан лекарски преглед је предуслов за упис детета у први разред (немојте електронски заказивати уколико није обављен преглед или уколико нисте сигурни да ће бити обављен пре заказаног термина)
  • Приликом уписа није потребно доносити ниједан документ, јер ће сви подаци бити прибављени по службеној дужности електронским путем
  • Изузетно ако је лекарски преглед обављен пре 16.03.2020. године или ако је обављен код приватног лекара - у тим случајевима потврду о обављеном лекарском прегледу достављате школи)
 
 
Желимо Вашем детету срећан полазак у школу!
 
С поштовањем,
ОШ НХ Синиша Николајевић
УПИС У ПРВИ РАЗРЕД ШКОЛСКЕ 2020/2021. ГОДИНЕ

 

У први разред школске 2020/2021 године уписују се деца рођена од 1. марта 2013. до 28. фебруара 2014. године. 
Деца рођена од 1. марта 2014. до 31. августа 2014. године чији родитељи желе да она пођу раније у школу, уписују се у школу уз претходну проверу спремности за упис у школу.
У школу могу да се упишу и деца рођена пре 1. марта 2013. године која због болести или других оправданих разлога нису још уписана у школу.
 
· Уколико неко од родитеља/других законских заступника није у могућности да користи понуђену електронску услугу - пријава за упис у Основну школу “НХ Синиша Николајевић”, могу ступити у контакт са школом путем телефона на број 064/8082505, радним данима од 10 до 13 часова.